Collectief Frons – Romannetjes

Groningen, 2005. Een drieluik waarin ieder van ons een keer de pineut is. We hebben naderhand blind een boekje uit een grote stapel Bouquet Romannetjes getrokken waarvan we de titels hebben gebruikt.

Onbedwongen vuur

Door afgunst verteerd

Door afgunst verteerd (voor de ongeduldigen)

Stem van het geweten

Frons - Stem van het Geweten 02Frons - Stem van het Geweten 04Frons - Stem van het Geweten 03Frons - Stem van het Geweten 05Frons - Stem van het Geweten 06Frons - Stem van het Geweten 07Frons - Stem van het Geweten 08Frons - Stem van het Geweten 09Frons - Stem van het Geweten 10Frons - Stem van het Geweten 11Frons - Stem van het Geweten 12Frons - Stem van het Geweten 13Frons - Stem van het Geweten 14Frons - Stem van het Geweten 15Frons - Stem van het Geweten 16